miércoles, 26 de marzo de 2014

Catedrals, mòmies, nous jocs, pastissos, cines...

Aquest mes l'Adama i jo hem fet activitats molt diverses.
Hem anat a visitar la Catedral de Girona.
No ens va agradar massa anar caminant i trepitjant les tombes del morts ja que estàvem inquiets per si de cas alguna tomba s'obria i hi quéiem a dins
Tot i no entendre tota l'explicació de l'àudio, mica en mica hem anat aprenent conceptes nous, moments històrics, hem anat descobrint els secrets que ens amagava aquell art arquitectònic. Semblava que féiem una regressió en el temps i tornàvem en aquells segles tant llunyans i diferents al que estem vivint actualment, per uns instants ens sentíem rei i reina,cardenals...
D'altra banda hem fet un pastís de Colacao amb altres mentors i mentorats. Abans de menjar-lo vam tenir la sensació que no sortiria massa bo ja que vam oblidar de posar algun ingredient, vam canviar l'orde dels passos de la recepta,...Per sorpresa nostra, el pastís era boníssim! De fet, vam acabar-lo de deborar en 10 minuts sucant-lo en llet i llepant-nos els dits!
L'Adama tenia moltes ganes de mirar una peli al cine, "Lluvia de albondigas 2". Vam aprofitar la promoció dels dimecres on el preu és més econòmic, i va anar a l'Espai Gironès a mirar-la. Entre crispetes, moltes crispetes i riures vam passar una bona estona plegats.
Al centre cívic del Barri vell, en Claudi encarregat del Mundus Ludis, associació que dissenyen, compren jocs de taula (d'estratègia, simbòlic, etc) ens va mostrar diferents jocs que ni l'Adama ni jo havíem vist abans. Els tres junt amb una mare i el seu fill vam jugar a tres jocs molt divertits que ens van ensenyar a pensar estratègicament, a aprendre nous termes i, en el meu cas, a retornar  la infància.
Per últim, al Caixaforum hi ha una exposició de mòmies egipcis i vaig proposar-li a l'Adama d'anar a fer un cop d'ull. Al principi no li va entusiasmar la idea "mòmies, morts, sarcòfags,...em fan una mica de por" em va dir tot porós. Tot i així, vam entrar dins l'edifici i vam poder gaudir d'una àmplia gamma d'elements egipcis, des de papirs, figures, bijuteria fins a mòmies, sarcòfags. Al final ens ho vam passar molt bé.

He de reconèixer que se'm comencen a acabar les idees però que tota estona sigui en un parc, sigui jugant a cartes, sigui caminant, sigui només mirant-nos sense dir res, és una estona màgica.






No hay comentarios:

Publicar un comentario